#StudioL

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

ALGEMENE VOORWAARDEN

Studio L. is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer: 75034220. BTW-nummer: NL219164368B01 E-mail: info@studiol-isa.com

Artikel 1. | Algemeen 1.1 De Algemene Voorwaarden van Studio L. zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Studio L. Wanneer u een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op met Studio L. via info@studiol-isa.com

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling 
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Studio L. verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Studio L. de enige eigenaar van de producten. 2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van je bestelling. 2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie Verzenden en retourneren), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden
3.1 Bij Studio L. kunt u kiezen uit drie beveiligde betaalmethoden: Ideal, Paypal en Creditcard.
3.2 Als Studio L. per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.
3.3 Alle productprijzen op Studio L. zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Studio L. of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Copyright
4.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Studio L. zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Studio L. mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 5. | Geschillen
5.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
5.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@studiol-isa.com, dan nemen wij contact met u op.
Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 25-06-19.