#StudioL

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDEN

Het verzenden van een Studio L. bestelling kan 3 tot 5 werkdagen duren. De kosten voor de verzending zijn voor de consument en worden in rekening gebracht tijdens het afrekenen. Belangrijk:

- Prints worden voor iedere consument op aanvraag geprint, u ontvangt dus altijd een mooie nieuwe print. Hierdoor kan de bezorging 3 tot 5 werkdagen duren.

- Originele schilderijen worden met veel liefde en zorgvuldigheid verpakt, dit kost wat tijd en ook hiervoor geldt daarom een bezorgtijd van 3 tot 5 werkdagen. 

 

Het is mogelijk om op afspraak een schilderij op te halen, er zullen dan geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Mocht dit uw voorkeur hebben, stuur dan een mail naar info@studiol-isa.com of maak gebruik van het contact formulier. 

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je Studio L. product, om welke reden dan ook, toch wilt retourneren. Mocht dit het geval zijn, dan kan dit binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Let op: producten die speciaal voor jou gemaakt zijn, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Tijdens deze termijn willen we u vragen om voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Als u een product wilt retourneren doe dat dan in de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren. Voordat u het product retourneert zou Studio L. dit graag van je vernemen. Je kunt je ordernummer en reden van retour mailen naar info@studiol-isa.com. Studio L. zal vervolgens het retourproces met je delen. 

KOSTEN RETOURNEREN

Houd er rekening mee dat de verzendkosten van het geretourneerde product voor de consument zijn. Studio L neemt deze kosten voor zijn rekening indien het verkeerde product is geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan het handelen van Studio L. Studio L. adviseert u om gebruik te maken van een Track & Trace code, aangezien we niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat.

Na het ontvangen van je retourzending zal Studio L. zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. 

PRODUCT OMRUILEN

Heeft u een product ontvangen dat u wilt ruilen voor iets anders? Stuur dan een mail met je ordernummer en het gewenste vervangende product naar info@studiol-isa.com